TJENESTER

Lødøen Bygg AS utfører og leverer alt av arbeid innen ulike tømrertjenester, fra totalrenovering og oppussing til taktekking, gulvlegging og utvendig fasadearbeid. Våre erfarne og dyktige tømrere hjelper deg gjerne videre med dine prosjekter og ønsker. Har du spørsmål til våre tjenester eller ønsker et tilbud? Ta kontakt her:

Tjenester 1

Totalentreprenør

Ønsker du å bruke oss som en totalentreprenør, tar vi det helhetlige ansvaret for hele byggeprosessen fra start til slutt. Dette inkluderer planlegging, prosjektering, koordinering, gjennomføring og ferdigstillelse av hele byggeprosjektet.

Tjenester 2

Taktekking

Vi utfører alt av arbeid på tak, slik som taktekking, takfornying og reparasjoner. Våre dyktige taktekkere har lang erfaring med arbeid på tak, og vil sørge for at arbeidet utføres etter avtale og kundens ønske.

Tjenester 3

Gulvlegging

Vi har erfarne gulvleggere som kan hjelpe deg med å legge nytt gulvbelegg i et eller flere rom, leiligheter og hus. Vi legger og reparerer alle typer gulv og vi hjelper deg gjerne med å finne det beste alternativet for deg og din bolig.

Tjenester 4

Bygging av terrasse og hageprosjekter

Vi utfører alt av arbeid innen terrassebygging og hageprosjekter. Ta kontakt, så kommer vi på gratis befaring og finner en optimal løsning for dine ønskede prosjekter.

Tjenester 5

Montering av dører og vinduer

Vi har lang erfaring med å levere tjenester av høy kvalitet innen montering av dører og vinduer til både private kunder, borettslag og større bedrifter. Våre erfarne fagfolk vil hjelpe og bistå deg gjennom hele prosessen, fra befaring og konsultasjon til valg av de beste produktene, installasjon og vedlikehold.

Tjenester 6

Montering av kjøkken

Drømmer du om et nytt, funksjonelt og stilfullt kjøkken? Vi har lang erfaring med å levere førsteklasses tjenester innen kjøkkenmontering, og kan hjelpe deg med å skape det drømmekjøkkenet du alltid har ønsket deg!

Tjenester 7

Utvendig fasadearbeid

Vi utfører alt av arbeid innen utvendig fasadearbeid og vårt erfarne team vil hjelpe deg med å velge de beste løsningene og materialene for å skape en fasade som er både estetisk tiltalende, funksjonell og motstandsdyktig.

Tjenester 8

Innvendig totalrehabilitering

Vi utfører alt av innvendig oppussing og rehabilitering for våre kunder. Vi kan garantere at totalrehabiliteringen blir gjennomført til avtalt tid og pris gjennom å levere enestående håndverk til enhver tid. Vi bruker også kun de beste materialene og utstyret på markedet.

Tjenester 9

Påbygg

Går du med planer om å bygge på og utvide din eksisterende bolig, kan vi utføre jobben for deg. Vi kan også fungere som din totalentreprenør og stå til ansvar for hele byggeprosessen fra start til slutt, dersom dette er ønskelig. Ta kontakt for en gratis befaring i dag!

Tjenester 10

Drenering og graving

Vi utfører alt av drenering og graving og vil gjennomføre dine drenerings- og graveprosjekter på en trygg og effektiv måte – kontakt oss i dag for en gratis befaring.

Tjenester 11

Energivurdering

Har du behov for en energivurdering, har vi sertifiserte energirådgivere som kan hjelpe deg! En av våre energirådgivere vil da gjennomgå bygningens energisystemer, varme- og kjølesystemer, isolasjon, ventilasjon, belysning, vinduer og dører, samt eventuelt annet som kan påvirke energieffektiviteten.

Tjenester 12

Plassbygde møbler

Vi lager plassbygde møbler til alle rom i en bolig, slik som bokhyller, senger, garderobeskap- og innredning, baderomsinnredning, kjøkken, diverse oppbevaring osv. Ta kontakt, så finner vi en løsning som du garantert vil bli fornøyd med!

Tjenester 13

Generell oppussing av stort og smått

Vår dedikerte og dyktige gjeng av tømrere kan stort seg utføre de aller fleste jobber og oppdrag – ingen jobb er for liten eller for stor for oss! Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med dine prosjekter!